viernes, 14 de diciembre de 2012

NADAL ALS MUSEUS DE BARCELONA

Si teniu vacances al Nadal una opció molt apropiada per fer amb nens i que a ells els hi encanta és fer activitats en els museus de Barcelona. Pràcticament tots els museus de la ciutat desenvolupen tallers relacionats amb la temàtica característica del propi museu i disposen de monitors per tal que la família disfruti. Així per exemple, podeu modelar fang en el Museu de la ceràmica, embrutar-vos les mans i llepar-nos els dits en el Museu de la xocolata, fer de pirates en el Museu marítim , pintar a la Fundació Miró i  trobar-nos amb els romans en el Museu d'Història de Barcelona.

Trobareu més informació sobre les activitats, el dies de programació de les mateixes, durada, adreces i telèfons d'informació en aquest link,

http://www.bcn.cat/nadal/ca/llistat?pg=search&canal=nadal&c=0012003012003001&titleseccio=El+Nadal+als+museus

Algunes activitats requereixen de reserva prèvia i altres no.
 

NAVIDAD EN LOS MUSEOS DE BARCELONA

Si tenéis vacaciones en Navidad una opció muy apropiada para realizar con niños y que a ellos les encanta es hacer actividades en los museos de Barcelona.Prácticamente todos los museos de la ciudad desarrollan talleres relacionados con la temática característica del propio museo y disponen de monitores para que la familia disfrute. Así por ejemplo, podéis modelar barro en el Museo de la cerámica, ensuciaros las manos y chuparse los dedos en el Museo del chocolate, hacer de piratas en el Museo marítimo, pintar en la Fundació Miró y encontrarnos con los romanos en el Museo de Historia de Barcelona.

Encontraréis más información sobre las actividades, los días de programación de las mismas, duración, direcciones y teléfonos de información en este link:

http://www.bcn.cat/nadal/ca/llistat?pg=search&canal=nadal&c=0012003012003001&titleseccio=El+Nadal+als+museus

Algunas actividades requieren de reserva previa y otras no.

No hay comentarios:

Publicar un comentario