lunes, 15 de julio de 2013

Xocolateria Pirineus-Barcelona

Fa molts dies que no escrivim en el blog i això no pot ser. Hem de reprendre l'activitat. A aquestes bruixes i princeses els hi ha passat moltes coses: l'Ariadna ha tingut una nena moníssima la Mia, l'Alex de la Cristina ja ha fet 8 mesos i està per menjar-se'l, l'Elena ha celebrat el seu 40 aniversari, l'Esther sempre està molt activa amb les tradicions del nostre país, l'Ana ocupada amb el Joan Jan i una servidora he fet un viatget amb les amigues de cap de setmana a Berlin que donarà per un altre article en aquest blog.

Avui us vull recomanar un lloc que vaig ser-hi l'altre dia i que vaig trobar molt acollidor per a aquestes tardes de tanta xafugor a Barcelona, és la "Xocolata Pirineus" es troba a la Plaça del Diamant núm. 4 en el barri de Gràcia. No només venen xocolata, també batuts, orxata, gelats artesanals i reposteria caçolana. Mentre hi sou podeu observar com es preparen els gelats en aquesta època de l'any,  a través d'un enorme finestral.

Hace muchos días que no escribimos en el blog y eso no puede ser. Se ha de retomar la actividad. A estas brujas y princesas les han pasado muchas cosas: Ariadna ha tenido una niña monísima Mia, Alex de Cristina ya ha cumplido los 8 meses y está para comérselo, Elena ha celebrado su 40 aniversario, Esther está siempre muy activa con las tradiciones de nuestro pais, Ana ocupada con el Joan Jan y una servidora ha hecho un viaje de amigas de fin de semana a Berlín que dará para otro artículo en este blog.

Hoy os quiero recomendar un lugar en el que estuve el otro día y que encontré muy acogedor para estas tardes de tanto calor en Barcelona, es la  "Xocolata Pirineus" está ubicada en la Plaza del Diamante núm. 4 en el barrio de Gracia. No sólo venden chocolate, también batidos, horchata, helados artesanales y reposteria casera. Mientras estéis allí podéis observar cómo se preparan los helados en esta época del año, a través de un gran ventanal.






No hay comentarios:

Publicar un comentario