viernes, 14 de diciembre de 2012

DECORACIÓ ENTRADA CASA

El Nadal és una època molt  propensa a fer manualitats per decorar la casa. En aquesta ocasió hem preparat una decoració per posar a l'entrada de la porta.
En una cartolina negra i amb pintura de dits, fem que el més petit de casa hi deixi l'empremta de la seva mà en forma de barba, com hem fet en manualitats anteriors.

Navidad, época del año propensa a realizar manualidades para decorar la casa. En esta ocasión hemos preparado una decoració para poner a la entrada de la puerta. 
En una cartulina negra i con pintura de dedos, el más pequeño de la casa estampa su manita en forma de barba de Papa Noel, como hemos hecho en manualidades anteriores.

El nen més gran decora la resta. Agafa uns motlles (que en aquest cas són de fer galetes nadalenques), repassa la silueta i la retalla.

El niño mas grande decora el resto. Con unos moldes de galletas de navidad, repasa la silueta y recorta la forma deseada.


A continuació hi escampem pega blanca per totes les siluetes i posem per sobre la purpurina de color vermell.

A continuación ponemos pega blanca por encima i luego la purpurina de color rojo. 

Ara anem a acabar de decorar la cartolina, li posem els ulls, una mica de cotó fluix per guarnir el barret, i finalment tornem a escampar pega blanca i purpurina vermella.

Ahora vamos a acavar de decorar la cartulina de Papa Noel. Para ello le ponemos los ojos, le hacemos la parte blanca del gorro con algodón  y finalmente volvemos a poner pega blanca y purpurina para decorar el gorro.
Ja queda poquet, agafem uns filferros recoberts (que poden ser perfectament trocets de corda o altre material)  que uniran la cartolina amb les siluetes de purpurina. Li fem un forat a la cartolina per on passem el filferro i per l'altre costat unim el filferro amb la silueta de purpurina amb "cel.lo".

Ya queda poco, cogemos unos alambres recubiertos (que puede ser también cuerda, lana... o cualquier material) que unirán la cartulina con las siluetas de purpurina. En la cartulina le haremos un agujero donde pasamos el alambre, y por el otro lado lo sujetamos simplemente con "celo".


I així és com ha quedat la nova "obra d'art". Senzilla i amb múltiples convinacions de material.
 A passar-ho bé!

Y así queda la nueva "obra de arte". Sencilla y con multiples combinaciones de material.
 ¡ A pasarlo bien!